Szerző:

Szólamok és tanulságok – egy különleges konferenciasorozat harmadik felvonása

Ritka az olyan kutatás-fejlesztés-innováció (KFI) témájú konferencia hazánkban, amelyet egy ipari középvállalat rendez, s még ritkább, hogy azon egyetemi dékánok, kutatóintézeti igazgatók vegyenek részt, a fővédnöke pedig a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára legyen. A dunaharaszti Direct-Line Kft. immár harmadik alkalommal megrendezett Közös cél: a valódi innováció című konferenciája viszont mindezzel büszkélkedhet.
Tovább →

Szerző:

Cikk az Innotéka magazinban – A valódi innováció

A vállalatunk által 2012 március 22-én rendezett „Közös cél: a valódi innováció 2.” (Direct-Line beszámoló) (Nemzeti Innovásiós Hivatal) (Debreceni Egyetem) (Forrásfigyelő) (Konferenciakalauz) című konferencia a sajtó érdeklődését is felkeltette.

Nagy örömünkre szolgált, hogy az Innotéka magazin négy előadónkkal is interjút készített az innováció valódi jelentéséről, a hazai innovációs környezetről.
Tovább →

Szerző:

Konstrukciós tervezés

A módszeres mérnöki tervezési folyamatban a konstrukció kialakítását célzó lépéseket megelőzi annak a követelményjegyzéknek az összeállítása, amely a termékkel szemben támasztott valamennyi elvárást fogalmazza meg.

Tovább →

© Készítette - Direct Line - Bemind Kft.
csik